fbpx

Svatební fotografování

  • Moje ideální představa focení svatby?

Přirozenost je na prvním místě. Zachytit atmosféru a emoce nejen vaše, ale i vašich hostů. Rodinná fotografka se ve mě nezapře, takže se zaměřuju i na děti a ráda vyfotím hostům v mezičase i rodinné fotky.

  • Co mě na svatbách baví?

Miluju, když si novomanželé před obřadem předají dopisy a jsou dojatí. Úžasné jsou i okamžiky, kdy poprvé spatří ženich nevěstu, první tanec s rodiči, večerní uvolnění… To je to, co mě na svatbách tolik baví. Když nervozitu vystřídá pocit úlevy, štěstí a čistá radost. A sladký bar mě teda taky moc baví, přiznávám.

  • Jaká jsem na svatbách svých klientů?

Rozhodně klidnější než když jsem jako host. Ale vážně, jsem trpělivá, uvolněná, nápomocná, v důležitých chvílích neviditelná, při focení skupinek jsem komunikativní a ráda si povídám s hosty. Nejsem ta, která by narušovala atmosféru svou energií, jsem spíš klidnější a snažím se to přenést i na novomanžele.

  • Jak probíhá párové focení?

Párové focení je rychlá akce, žádné dlouhé zdržování od zábavy. Můžeme to zvládnout i za půl hodinky, ale ráda vám dám tolik času, kolik budete potřebovat. A pokud se bojíte, že nebudete vědět, jak se tvářit nebo co dělat, tak se mnou obavy hoďte za hlavu. Ráda vás přirozeně navedu, předvedu, co je potřeba a hlavně by to měl být čas, kdy si odpočinete. Proto ráda vyjíždím do přírody, kde získáme pocit, že se zastavil čas. Focení ve městě je ale moc příjemná změna.

  • S čím vám ráda pomůžu?

Mám seznam svých oblíbených a spolehlivých dodavatelů, který vám ráda poskytnu a přihodím i pár rad, pokud o ně budete stát. Na předsvatebním focení, které je v ceně, můžeme vytvořit i fotky pro svatební oznámení a i to vám můžu graficky připravit. Svatební fotokniha je velmi důležitá a pokud si na ni netroufnete, jsem tu pro vás.

  • V jaké podobě dostanete fotky?

Fotky odevzdávám na flashdisku i v elektronické podobě ke stažení pro hosty a na přání ráda vyhotovím i fotoknihu.

Co mám na fotkách ze svatby ráda? Jasně, že EMOCE!

svatebni fotograf
strahovsky klaster
fotograf praha
svatba vapenky
svatba strani
svatba zlin zoo
svatebni tanec
svatba roznov
svatebni emoce

Maruška a Martin, Strání

Svatba v dešti vůbec nemusí být smutná, naopak

Luxusní svatba ve vile plná skvělých lidí

svatba vila
svatba ve vile
vila rosenaw
svatba luxusni

Míša a Radek, Luhačovice

Krátká, ale krásná svatba a focení jsme zvládli ve městě i v přírodě

lazenska svatba
kratka svatba fotograf
kratka svatba fotograf
svatba
svatba jen obrad
svatba kratka
kratka svatba fotograf
svatba na jare